Cerbona - müzli, müzliszelet, reggelizőpehely és tészta - történekünk

Cerbona

Cerbona – Minden ízében finom

A Cerbona márkanév mozaikszó, a cereália és gabona szóösszetételből adódik. De latinosan a cereália és bona, azaz gabona és jó összetételének is olvashatjuk.
 

Több mint 25 éve célunk a magas minőségű magyar termékek gyártása, melyet lelkes fogyasztóinkon túl, számos díj is elismert.  Müzlik, müzliszeletek, gabonapelyhek, zab- és búzaőrlemények, tészták-mindenben a legfinomabbra törekszünk. Minőségi alapanyagok, magyar szaktudás az alapja minden termékünknek.
Megalakulásunk óta célunk, hogy minél több ember egészségesen táplálkozzon. Ezért fontos számunka, hogy természetes alapanyagainkból a lehető legegészségesebb termékeket juttassuk el üzemünkből a boltok polcaira. Nem kötünk kompromisszumot a minőség terén: szigorú minőségi ellenőrzésnek kell helyt állniuk termékeinknek a gyártás valamennyi fázisában. 

Termékeink létrehozása, kifejlesztése során az optimális összetételre törekszünk, így változatos és a szervezet számára fontos, nélkülözhetetlen alapanyagokat és összetevőket alkalmazunk, olyan íz világot teremtve, mely ellenállhatatlanul finom. Keresse termékeink között a legújabb táplálkozástudományi ismereteknek megfelelő termékeinket, csökkentett cukortartalmú, hozzáadott cukor nélküli, teljes kiőrlésű gabonákkal készült finomságainkat.
Zab és Búza termékeink segíthetik a főzés során is a mindnél egészségesebb ételek elkészítésében.   Termékeink előállítása során törekszünk a természetes alapanyagok felhasználására. Termékeink tartósítószer éis adalékanyag mentesek. 

Rólunk

A Cerbona márkanév 1988 óta jelen van a hazai piacon. Születésétől egyet jelent az egészséges életmódba illeszthető és finom, magas minőségű termékekkel. Termékeink magyar fejlesztésűek, melyeket magyar és külföldi alapanyagokból, több mint negyed évszázada Székesfehérváron gyártanak.Cerbona márkanév alatt müzliszeleteket, gabonapelyheket és müzliket illetve őrleményeinket forgalmazzuk, tésztáinkat Durillo néven találja meg a polcokon. 
Termékeink minősége, kedvező árfekvése biztosítja azt, hogy sokan szívesen teszik bevásárló kosaraikba őket, így Ön is megtalálja termékeinket a legközelebbi boltokban. 

A Cerbona sikerességét bizonyítja, hogy a hazai fogyasztók a müzli és müzliszelet szót meghallva először a Cerbona márkanévre gondolnak.

A Cerbona SuperBrands díjat nyert 2005-ben, 2007-ben, 2008-ban és 2013-ban is.
Márkánk MagyarBrands díjazott fogyasztói márka lett 2012-ben és 2013-ban is.
Emellett 2014-ben a legjobb 50 magyar fogyasztói márka  ( MagyarBrands) egyike lettünk.