Cerbona

Karrier a Cerbonánál

Miért gyere hozzánk dolgozni?
25 éve célunk a magas minőségű magyar termékek gyártása, amelyhez elengedhetetlenül szükséges a kiváló munkatársi gárda megtalálása és kialakítása. Ezért a munkatársak kiválasztására, különös figyelmet fektetünk.
Igyekszünk olyan célokat kitűzni a munkatársaknak, amelyek elérhetőek számukra, ösztönzőleg hatnak és tökéletességre készteti őket. Munkatársaink rendszeres szakmai és vezetői tréningeken vesznek részt, hangsúlyt fektetünk az egyéni továbbtanulási tervekre is.
A vállalatunknál működik belső álláspályázati rendszer, amely lehetőséget nyújt munkatársainak, hogy új területen, új feladatkörben, próbálják ki képességeiket.
Munkatársaink teljesítményét minden területen folyamatos értékeljük, mert nálunk a bérezés teljesítménnyel arányos, ösztönző. Mottónk: a Jó munkaerő keressen sokat!
Odafigyelünk arra, hogy munkatársaink számára igényes környezetet teremtsünk, családias hangulatban, egymás munkáját segítve történjen a munka.
130 fővel működünk, de folyamatosan bővítjük a cég kapacitását, technológiáját és termékeit, így több területen is kínálunk nyitott pozíciókat.
Lehetőséget kínálunk diákoknak, frissdiplomásoknak és gyakorlott szakembereknek egyaránt.

Aktuális állásajánlataink:
Az új munkatársak betanulását mentori rendszer segíti.

Ha szeretnél Te is ennek a csapatnak a tagja lenni jelentkezz azonnal! Önéletrajzodat várjuk a palyazat@cerbona.hu mail címre, érdeklődni a 06-70-977-9794-es telefonszánom lehet!