Cerbona

Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat


A Cerbona weboldalait (www.cerbona.hu) a Naponta Kft. (Cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 5) megbízásából az Extremenet Kft. (Cím: 1052 Budapest, Vármegye u. 3.) üzemelteti.

Védjegyjogok és szellemi alkotásokhoz kapcsolódó jogok

 
A weboldalon található tartalom (szöveg és egyéb, más szellemi tulajdon) a Naponta Kft. és az ARM Kft. szellemi tulajdonát képezi és előzetes írásbeli engedélyük nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel nyilvános továbbközlésre. 
A játékok vagy egyéb más tevékenységek folyamán a résztvevők az általuk rendelkezésre bocsátott fotók, ötletek tekintetében ingyenes, területi korlátozás nélküli, határozatlan időre szóló, a rendelkezésre bocsátás időpontjában ismert valamennyi felhasználási módra kiterjedő használati jogot átengedik a Naponta Kft.-nek.  A résztvevők által rendelkezésre bocsátott fotók esetén a résztvevőknek megfelelő jogosultságokkal kell rendelkezniük az elérhetővé tételükre.
Amennyiben jelen dokumentum módosításra kerül, a Naponta Kft. a weboldalon megfelelően közzéteszi.

Szavatosság és felelősség

A weboldalon található információk tájékoztató jellegűek. A Naponta Kft és az ARM Kft. nem vállal semmilyen – akár kifejezett, beleértett, jogszabályon alapuló vagy más, (például forgalomképességre, megfelelő minőségre, vagy adott célra való alkalmasságra vonatkozó), – szavatosságot a weboldalon elérhető anyagok teljességéért, pontosságáért, megbízhatóságáért, naprakészségéért, vagy a weboldalon közzétettanyagok, vélemények pontosságáért vagy megbízhatóságáért.