Cerbona - müzli, müzliszelet, reggelizőpehely - tízórai és uzsonna az egészségért

Tízórai és uzsonna

Napi öt étkezés- az egészség és a kiegyensúlyozott étkezés kulcsa – ha nem esik le a vércukorszinted, nem leszel éhes.

Felnőttként már el is felejtjük, milyen fontos az uzsonna és tízórai elfogyasztása, melyek a főétkezések közötti hosszabb időszakot osztják meg és gondoskodnak vércukrunk megfelelő szinten tartásáról.

Azt mondod, nem vagy már gyerek, hogy napi 5 étkezést iktass be az életedbe? Bár a főétkezésekkel biztosítod a szervezet ellátását, mégis fontos, hogy az energia-bevitel egész nap folyamatos legyen. Inkább egyél ötször-hatszor keveset, mint egyszerre sokat – több kis étkezés összességében kevesebb kalória mint 3 nagy főétkezés.
És persze, mert jól is esik- mi felnőttek is szeretünk nassolni, mert örömforrás, de nem bűn, ha a nyalánkságok egészséges formáját választjuk. A reggeli vagy ebéd után ráadásul jól is esik egy kis energia, persze csak valami könnyű formában.
Például a Cerbona müzliszeletek kiváló harapnivalónak ígérkeznek, csökkentik az éhségérzetet, és nem telítik el az ember gyomrát, így nem megy a délelőtti nassolás a munka rovására, és délutáni uzsonnaként is feldobja a napot.

Mit és mennyit együnk étkezések között?

A tízórai és az uzsonna klasszikus értelemben a reggeli és az ebéd "utánfutója", ilyenkor érdemes sok gyümölcsöt, vitamindús folyadékot fogyasztanunk, esetleg zsírszegény joghurttal, vagy könnyű, de teljes értékű gabonás falatokat. A tízórai és az uzsonna is gyakorlatilag fenntartó étkezés, ilyenkor a napi energiaszükséglet kb. 10 százalékát vehetjük csak magunkhoz. Szigorúbb diéta esetén is nagyon fontos, hogy többször együnk keveset, ám ilyenkor érdemes fokozottan figyelni arra, hogy mi is viszünk be a szervezetünkbe.

A Cerbona müzli szeleteket úgy állítjuk össze, hogy tízórai és uzsonna igényeket a legteljesebben kiszolgálják. A müzli szeletek összetevői gabonapelyhek, melyek természetes és egészséges tápanyagforrások. Ehhez adunk gyümölcsöket, magokat, melyek nemcsak finomak, és egészségesek, és a gabonákkal együtt komplex tápanyagokat is nyújtanak annak, aki útközben fogyasztja müzli szeleteinket. Keresd kevesebb cukorral, vagy cukor hozzáadása nélkül készült müzliszeleteinket!
 
Cerbona Cukor nélküli müzliszeletek új Cerbona  Epres- Joghurtos szelet 50%-kal kevesebb cukorral