Cerbona -Müzliszelet, müzli, gabonapehely és tészta-minden ízében finom!
Megérkezett a Cerbona Sport!
Gluténmentes termékeink

Megérkeztek a Cerbona Sport szeletek ! 
A Cerbona októberben megjelent a teljesen új fejlesztésű Sportszeleteivel, amelyek egyszerre finomak, táplálók és egészségesek. Három új müzliszeletünk a sporttevékenység különböző fázisaiban segítenek. Az L-karitinnel, teljes kiőrlésű gabonából, hozzáadott cukor nélkül készülő Sport Slimet edzés előtt a legjobb fogyasztani, mivel kisebb mértékben emeli meg  a vércukorszintet, mint a hagyományos cukortartalmú szeletek. Hasonló hatást fejt ki a magnézium tartalmú Sport Energy szelet, amelyet sportolás előtt és alatt ajánlott fogyasztani. A teljes értékű zabbal készülő Sport Protein pedig a sportolás után jelent tápláló fehérjeforrást.
Mind három termék különlegessége, hogy müzliszelet alapú, könnyen fogyasztható, a protein szelet pedig növényi fehérjékből készül.
 

Új gluténmentes szeleteink, mogyorós-kakaós párnánk és poharas müzlink már elérhető az üzletekben! A Cerbona új gluténmentes termékcsaládja a Gluténmentes nemzetközi védjegyet viseli, továbbá két müzliszeletünk, valamint poharas müzlink laktózmentes minősítéssel is rendelkezik. Részletek